Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


POCAHONTAS


det sägs att regnet
som ska falla är hårt
det sägs att livet
som ska levas är svårt
det sägs att kvinnorna här
kräver sin man
jag sitter här
utan allt jag aldrig fann
när jag adderar
mår jag faktiskt rätt bra
du subtraherar
jag blir inget att ha
vad dividerar
den dåren om i dag?
ensam som fyren
som står på långedrag

när pocahontas
drar fram på stan
och tingeling med
sin peter pan
känns denna lycka
som nåt slags hån
då vill jag ryckas
bort härifrån

när risken finns
blir till mer än ett bandnamn
när frusen resenär
längtar till varm famn
och varje utstött har blivit en landsman
då känner jag mig som en ingenstansman
så jag drar hemåt
till maten och köket
så kanske vitlöken
jagar bort spöket

LARZ GUSTAFSSON 22/2 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-05 07:56



Bookmark and Share


  Kalle.O
Gillar som alltid slutklämmen!
2008-07-05

  Elaine.S VIP
Eftertänksamma och lite sorgliga funderingar...
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP