Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SLOCKNAD FACKLA


så står han där i vårvinden
till synes strikt och stram
men inom honom växer ropet:
"kom! ge mig en kram!"
visst kan det verka fånigt
det är inte som du tror
så våga skippa hånet
gå en bit i mannens skor

ett rop för stängda öron som
har stängts av Gud vet vad
så samlas alla toner till
en bitter serenad
den skär i vissa hjärtan men
en del har upplevt den
hur långt är det till smärtgränsen?
och får jag vila sen?

jag kan tillföra dig högspänning
den vill du inte ha
så jag står här som en fornlämning
förvägras att må bra
delad glädje är väl dubbel men
den måste vara sann
därför blir det skönt att lämna allt
lämna spelet kvinna - man

LARZ GUSTAFSSON 080223




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-05 08:59



Bookmark and Share


  Kalle.O
Vemodigt vackert!
2008-07-05

  Elaine.S VIP
När livet inte bjuder på närhet och ömhet,som de flesta behöver... du får fram känslan mycket bra

"hur långt är det till smärtgränsen?
och får jag vila sen?"

Frågor som känns...
2008-07-05

  anits VIP
Vackert sorgligt
med mycket
vemod
2008-07-05

  Nasrin
Sorgligt, och mycket vackert text!!!!!
2008-07-05

  Ulf Lagerholm
sorgligt, vackert, och rymmer en del viktiga och tabustämplade sanningar

jag noterar även den sedvanliga rytmen i dina texter
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP