Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar mig ett hjärta av frigolit


Jag önskar mig ett hjärta av frigolit
att lägga under kudden,
som kan hålla fast vid de drömmar jag vet
jag aldrig kommer nå.
som kan bulta när mitt inte håller för
det jag aldrig kommer få.


Jag vet inte vad man gör när man är tom...
jag vet inte vad man säger utan ord
och inte heller hur det är att ha
ett litet hjärta, som fyller en var dag.

Mina händer är till för att hållas
varför inte?
Varför är mina tomma när andras
fylls upp?
Varför går alla andra omkring och
förälskar sig?
&
Kommer jag någonsin finna
den rätta för mig?




Fri vers av Dead dreams living
Läst 582 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-05 20:22



Bookmark and Share


  Miss Mod
Du kommer nog att finna den rätta, du behöver nog inget hjärta av frigolit och du kommer att veta vad du ska göra när du är tom, LYCKA TILL!!
2008-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Att vara den rätta och att finna den rätta...
Kanske kan det finnas fler än en som är rätt.
2008-07-05

    Nicklas VIP
Klart som korvspad att du kommer finna den rätta för dig! =)
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living