Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VINDDRIVEN


vi som härjat vilt
och som sen fått tilt
men som brinner längst därinne
vi som blommat fritt
som bombi bitt
som har kvar vårt barnasinne
ni som nu är där
vi en gång var
och som vägrar vara nöjda
ni har frågor
vi har några svar
vissa tvivel undanröjda

vi som brunnit hett
men hamnat snett
bortom sans och vett
och etikett
vi är märkta nu
men klokare
visa utav varje skada
men rebellandan
den lever kvar
det hör man på vår svada
trots alla vedermödor
så är vi levnadsglada

jag drivs utav vinden från himlen
jag är en vinddriven existens
du säger: "man kan inte se den!"
nej, det är korrekt
men den känns!
jag önskar du kände den också
det blev en verklig revolution
om du skulle fångas av vinden
och fånga upp samma ton

LARZ GUSTAFSSON juni 1999






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-06 07:56



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
JA !
Det som brinner i hjärtat, brinner för evigt !
Underbart skrivit !!
2008-07-06

  Elaine.S VIP
"man kan inte se den!"
nej, det är korrekt
men den känns!

Har man känt den så
vill man inte vara utan
"vinden från himlen"
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP