Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förgätmigej.



det är orden vi aldrig säger
som betyder mest,
tårarna som aldrig runnit

vi försökte älska,
men har aldrig hunnit.





det är sakerna vi aldrig visat
som betyder mest,
tankarna vi aldrig tänkt

De känslor som vi dränkt.




Fri vers av socialsuicide
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-06 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

socialsuicide
socialsuicide