Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEWARE OF THE DOG!!!!!!!

 

 

Hon åt upp den hand som matade henne 

och ville ändå ha mer

 

den handlöse mannen undrade varför det inte var nog att

han offrat sin hand

 

hon teg

och förlöjligade honom i smyg för sina vänner

 

plötsligt en dag sprang hon

ifrån honom utan förvarning

åt det håll

där en annan hand hölls utsträckt

 

kanske 

de män du stöter på utan händer kan ha varit en av de hjälpande på

hennes egoistiska livsväg

 




Fri vers av Damm
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-06 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad