Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är det bättre att vara ensam

 

 

Vänner växer inte på träd

det vet jag

 

men

 

varför är de jag hittar bara ogräs?!?




Fri vers av Damm
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-06 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad