Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Tomorrow is another day, tomorrow" (Wayne County & The Electric Chairs)


TOMORROW

tomorrow is always
uncertain
like a secret concealed
by a curtain
yesterday brought you
pleasure or sorrow
you don' t know
what will happen tomorrow

the predictable pattern
is present
like a framework
we´ve built for ourselves
unavoidable structures
will follow
whether we´re here
or anywhere else

LARZ GUSTAFSSON

July 5 - July 6, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-06 18:21



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
En jättefin text!
2008-07-06

    Birgitta Wallgren
Vacker text av dig. Tänker på en av mina favoritlåtar, "when tomorrow comes"
http://www.youtube.com/watch?v=WYOA-vlrDQk

2008-07-06

  Elaine.S VIP
Morgondagen vet vi inget om och det är nog tur...men visst är det svårt att leva i nuet ibland ....gårdagens minnen kan ju följa med en bit på vägen...
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP