Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BROTTSLING

äktenskapsbrytarens blickar
flackar från blomma till blomma
visst har han fått sina kickar
men hans förråd gapar tomma
väljer man djup eller yta?
sanning eller konsekvens?
visst hör man samvetet ryta
när man forcerat en gräns
det är ett ständigt dilemma
som man kan brottas med
borta bra
bäst är dock hemma
trots att vår tid är ur led

LARZ GUSTAFSSON 990617

(Eller kanske just därför!)




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-06 22:57



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Instämmer....
2008-07-07

  mare VIP
...bra skrivna tankar.........håller med.....
2008-07-07

    Skrivarn
bra skrivet!
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP