Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt jag knåpade ihop..


Sprickor

Uppfylld av lycka
Som det minstas nano svävar jag högt ovan
Jag strålar ikapp med solen
Inget kan hindra mig
Inte nu
Inte imorgon

Men innan jag visste ordet av
Försvann molnen under mina fötter
Och jag föll
Föll
Föll

Att en bild säger mer än tusen ord
Det vet jag nu
Söka tröst är något jag borde göra
Men den jag ville skulle hålla om mig
Försvann i ett mörker

Det har gått en tid
Men molnen luckras upp
Snart är det dags
Och då kommer du att få veta
Att jag aldrig kommer låta mig hindras igen
Inte av någon
Och aldrig av dig




Fri vers av Fraj
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-06 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fraj
Fraj