Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina söta kärleksvoodoodockor från Grekland inspirerade mig till ännu en liten haiku. :)


God voodoo

Tror du på voodoo?
En kärlekspil här och där
Det borde funka




Bunden vers (Haiku) av Fraj
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-21 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fraj
Fraj