Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en liten dikt, med samma inspirationskälla som den förra.


Tid att tänka

Kan man kalla det ett svek?
Någon man trodde att man kände så väl
Plötsligt bara blev förbytt
Utan ett ord
Var du i mina ögon
Borta

Dagarna gick
Och nätterna flöt på i stilla takt
Man hann fundera på saker och ting

Att förneka dig
Känns fel
Att acceptera dig och helt återgå till vad det var
Är inte heller riktigt rätt

Ju mer jag tvivlar
Desto mer drömmer jag
Är det så det ska vara?

Jag har bestämt mig
Alla förtjänar en andra chans
Du vet det inte än
Men någon gång
Någonstans
Ska vi förenas med solen som vittne
Två blir en

Det är det bästa jag kan erbjuda
Är du med mig?




Fri vers av Fraj
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-06 22:35



Bookmark and Share


  friheten
Bra skriven!
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Fraj
Fraj