Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ÅKES BARNDOMSKVARTER


plötsligt står vi här som vuxna
i en annorlunda tid
så här långt har vi nu hunnit
genom livets kamp och strid
jag var rädd för år 2000
det var sci fi för oss då
när vi låg i glittersnön
och såg upp mot det sammetsblå
det var sextiotal och vinter
det var våran lilla by
föga anade vi då
de epoker som sen skulle gry
och i ditt kvarter sprang du runt
i ditt eget äventyr
i en stad som var så stor
och där en annan anda styr
åttio möttes våra vägar
sedan skildes de igen
och vår barndom kan vi aldrig
få tillbaka, gamle vän

LARZ GUSTAFSSON
25/1 2008






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-07 08:12



Bookmark and Share


  mare VIP
...fint innehåll.......tiden försvinner för alltid...................
2008-07-07

  Elaine.S VIP
Barndomen kommer aldrig tillbaka...men minnena kan man ju plocka fram...de speciella som kanske bara är små enkla saker...men stora i tanken och minnet..
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP