Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här var tänkt att bli titellåten på Bizex-B:s uppföljare till återföreningsplattan "Tillbaka Med En Smäll". Men jag lämnade bandet (vars sångare jag var) våren 2007. Bandet fortsätter nu med ny sångare och har spelat in en annan platta.


JOHNNY REBELL GÅR ILAND


vi hade drivit omkring på olika hav
men haven kunde aldrig bli vår grav
vi måste tillbaka
det var bara så
nu hade vi smakat
på böljan den blå

tillbaka med en smäll
våra hjärtan står i brand
johnny rebell går iland

vi hade klivit omkring i skumma kvarter
men vi längtade hem till solen och er
så vi gjorde slag i saken
här har ni ert encore
tiden går men musiken består

strindberg skrev försvarstal
det gör inte vi
kusten är klar och sikten är fri
tjugofem år går så väldigt fort
lazze är så liten och havet är så stort

vi ger en sång om kärlek, uppror och hat
sånger om livet i vår välfärdsstat
lyssna, stäng av
du har alltid ett val
och gillar du oss inte
skriv eget material!!

LARZ GUSTAFSSON 051102






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-07 09:20



Bookmark and Share


  mare VIP
...precis så, och man har ett eget val, att lyssna eller inte.....konsten är fri.............
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP