Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT TA DET HÅRT

om du tar nederlagen hårt
så får du alltid lida svårt
och om ditt hjärta är för skört
så krossas det av det du hört
om vi är rädda för allt mjukt
måste systemet vara sjukt
när kruppstål blivit ideal
är superstatens makt total

när svaghet växer till ett hot
som man ska värja sig emot
då hyllas skådespeleri
en järnmask blir fait accompli
bror duktigs übermenschparad
ses patrulelra denna stad
förlorarna ska rensas bort
att hålla god min blir en sport

LARZ GUSTAFSSON

080706-07




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-07 09:40



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Bra skrivet.
2008-07-07

  mare VIP
...så bra....håller fullständigt med....så är det ...........
2008-07-07

  Elaine.S VIP
Ibland känns livet lite som ett skådespel...och många aktörer finns det...
2008-07-07

  anits VIP
Mycket bra skrivit
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP