Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄSTSVANS

hästsvans fladdrande i vinden
hastigt flyr den skygga hinden
vem står kvar med tår på kinden?
jägaren, så klart
många tårar kvar att fälla
bytena som ej kan fällas
allt det individuella
plus en usel start
röda naglar
röda körsbär
våga vara den som törs när
självföraktets makt som störst är
och din ungdom flytt
pallar dina svaga nerver
för alaskas guldreserver?
du blev frälst från allt fördärv här
den dag du blev född på nytt

LARZ GUSTAFSSON

7/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-07 19:30



Bookmark and Share


  Diffusiaria
fin var denna
2008-07-07

  charlotte hedendahl
Bra och läsvänlig! Fint tempo !
2008-07-07

  anits VIP
väldigt bra skrivet
många tänkvärda
ord
2008-07-07

    Petro Nella
mycket bra
2008-07-07

  mare VIP
...bra skrivet....tänkvärt............
2008-07-07

  Il poeta della luna
En extremt skön och läsarvänlig ton du lyckats få
- texten igenom
Den gör den till något extra,
till något mer än bara ord
Till bilder, känslor och något innerligt!
Gillar dina uttryck och dina självklara(!) ordval!

Patrik
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP