Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PASSIONSFRUKT

attraktionskraft
är passionskraft
lika sötsur
som citronsaft
med en bismak
av passionsfrukt
med en ljuvt
förförisk vällukt
eftersmaken dock
är bitter
träsket döljs
utav allt glitter

LARZ GUSTAFSSON 5/1 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-08 13:31



Bookmark and Share


  mare VIP
...precis på ytan, men under.......vill inte alltid veta......
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP