Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försökte mig på några haiku igår natt, få se vad ni tycker!


Höst

Trädets sorgsna blick
Det sista lövet faller
Vintern är på väg




Bunden vers (Haiku) av Fraj
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-08 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fraj
Fraj