Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar du?

Du säger att du älskar henne

Att hon är din själsfrände

Du vågar inte välja henne

Framför dina vänner

För ni har den mest konstiga vänskap

Träffa en ny och dina vänner ska slå dig

Vad är det för vänskap?

I hennes vänskapskrets så funkar det inte så

Du vågar inte älska henne så som du vill

För då förlorar du hela ditt liv

Och en risk att bli ihjälslagen av dina så kallade vänner

Du kan inte släppa taget om henne

Även om hon så ber på sina bara knän

För hon älskar dig men orkar inte kämpa mer

För du orsakar henne smärta om och om igen

Det är du som har bollen

Och två alternativ


Att leva med den som du älskar av hela ditt hjärta
och förlora dina vänner och ditt nuvarande liv

Eller att för alltid gå med längtan efter din älskade
och behålla dina så kallade vänner

För mig är saken självklar

För är min vän lycklig med dig så är jag glad för hennes skull

Men saken är att du är för feg och mister den du håller kär



It's up to you




Fri vers av Dontlove
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-08 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dontlove
Dontlove