Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REBELLROMANS

två svarta korpar fann varann
en svart ros växte fram
en kvinna och en mystisk man
vid ankors lilla damm
vid ån där under lindarna
ett möte ägde rum
och varmare blev vindarna
han växte flera tum

hon visade en dimension
han inte trodde fanns
det var som en revolution
som en rebellromans
om man får lägga armen om
och hålla om en stund
så känns allt bra så småningom
fast man har gått på grund

LARZ GUSTAFSSON

8/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-08 13:46



Bookmark and Share


  mare VIP
....vacker liten romans...........
2008-07-08

  Elaine.S VIP
Vackert möte..
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP