Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MADELENE PÅ RIKTIGT!

vi hamnade i skuggan
fast julisolen sken
och döm om min förvåning
hennes namn var madelene!
det var som hand i handske
som ett tecken som jag fått
som om det var ett slags
destination jag hade nått
när pusslet fogats samman
och blivit helhetsbild
så blev jag rädd på kuppen
den var alldeles för vild!
men madelene är vacker
lika härlig som sitt namn
och lyste i mitt mörker
som lanternor i en hamn

LARZ GUSTAFSSON

080708




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-08 13:48



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
å. helt underbar text om att möta och bli mött.
tack för läsningen.
2008-07-09

  mare VIP
...vilken lysande qvinna.........
2008-07-08

  Inkarasilas
Ljuvlig, jaa!
2008-07-08

  Kalle.O
Vilken hyllning!!
2008-07-08

  Nasrin
Helt underbart!!!!
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP