Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LANDET UTANFÖR

här står jag som en observatör
och vägrar att vara kollaboratör
det gör mig till en provokatör
trots att jag är så bräcklig och skör
och trots att jag är på mitt bästa humör
det är mest det som ni hatar mig för
jag står inte ut med er unkna odör
luften är uthärdlig utanför



vi rör oss i landet utanför
de innanför tycker att vi stör
vi vill inte göra som andra gör
så vi rör oss i landet utanför
vi stämmer inte in i fångarnas kör
vi passar inte in hur vi än gör
men vi har varandra, här utanför



här är jag min egen regissör
ingen styr stegen åt denne flanör
här målar jag med min egen kulör
och njuter av denna enorma favör
reviret markeras med tydlig markör
och hit kommer ingen förslagen domptör
en enmansarmé och flagrant revoltör
och budskapet går som en het kniv i smör


LARZ GUSTAFSSON 20/8 2006





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-10 05:54



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
TJUSIGT!!!!!:)
2008-07-10

  mare VIP
...bra ordat...........
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP