Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILD SAK STAR OF 1983





pappas flicka blev så vild
hon som en gång var så mild
räckte mig sin lilla hand
tog mig till ett märkligt land
halvvägs där så insåg jag
att visionen blivit vag
vild sak stack och drömmen sprack
det blir aldrig nån comeback



vild sak ser sig sällan om
vild sak lever nu
vild sak tänker aldrig bli
någon endas fru
vild sak ständigt på turné
ifrån stad till stad
esplanadens kavalkad
smälter som choklad



nittionhundraåttiotre
alla bara hängde med
nya stjärnor kom och föll
inget som i längden höll
brand i hjärta, brand i blod
men i avsaknad av mod
mandom, mardröm, själslig nöd
vild sak kom med drömmens bröd



om jag hade rymt med dig
undrar vad som hänt med mig
skulle jag ha lämnats kvar
gråtande i någon bar?
ditt liv var en roadmovie
star of 1983
alla filmer har ett slut
undrar just hur ditt ser ut


LARZ GUSTAFSSON 060728






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 07:18



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Jo ibland vaknar funderingar på vad som kunde blivit....
2008-07-10

  mare VIP
...bra flyt.....minnenas tankar dyker upp emellanåt.............
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP