Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksdikt

Vi ligger ner på det varma berget
solnedgången kittlar våra sinnen till ro

jag tänker att vi glöder, sprakar
jag ler åt tanken
och du ler tillbaka

en svag vind fläktar ditt hår
hela min kropp skälver

solen ovanför våra huvuden sjunker
och försvinner

samtidigt ser vi stjärnorna ta form
och jag tänker
vilken tur att jag har en stjärna som du

våra känslor speglar sig i vattnet
och vi glittrar i takt med vågorna




Fri vers av EMK
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-08 23:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
DET kallar jag en kärleksdikt!

Detta med att glittra ikapp med vågorna t ex är ju magnifikt!
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

EMK