Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten poetik

I en tid då alla är poeter
gläfser skalderna som hundar och
hundarna ristar stilfulla sonetter
i ödemarkernas grottor.




Fri vers av NevskijProspekt
Läst 663 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-09 23:06



Bookmark and Share


    George.
Farligt kära vän.
2009-05-26

  Nooríschka
Favorit!
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

NevskijProspekt
NevskijProspekt