Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker sommardag

Blommor och kvistar, rödsprängda scat tvistar.
En vacker sommardags solsken. lyser upp morgondagens dystra scat regn.
En liten dvärg vid namnet Al, scattade sig lycklig för sin anal.
Rosor så röda och vattnet så klart, två bruna scattar på ett genomskinligt fat.
Nu mina vänner i doften av kåda, ska jag med dvärgen allt scat knåda.
Tack för att ni tagit er tid att lyssna till scattet i mitt liv !




Fri vers av Scattie
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-10 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scattie