Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskonstnären

Penseln doppas i sorg
och målar hela himlen
svart

Tavlan blir mest ett oväder
med stormar
födda av rädsla

En undergång
som väntar på sin
klimax,
där tårar är värda
sin vikt i guld

Men mitt i allt det hemska, mörka
finns trösten
i en nyutslagen blomma




Fri vers av Pearlan
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-10 11:31



Bookmark and Share


  * Ammi *
underbar poesi!
tack för att du delar med dig!
2008-07-11

  Il poeta della luna
Du kan verkligen förmedla känsla
och överraska!
Vackra bilder som uppstår tackvare dina ordval och flytet som finns!
Jag gillar verkligen!
Gillar känslan du/den påtvingar mig
Gillar den avslutande raden som tar texten till en annan planet - där ljuset gror tackvare ögonblicksstunder!

Patrik
2008-07-10

    Lindizz
Målande vackert i sin sorg. Mycket bra skrivet, applåd.
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Pearlan