Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blundar för att se

Jag,
liksom isberget
visar inte hela mitt väsen

Kanske först
vid sanningens minut
kommer slöjan att falla

En lindans på den tråd
som brister
när jag tvekar

I mörker
är tystnaden
bara ett sätt
att få tiden att gå

Och när himlens alla stjärnor
valt att falla

Kan jag bara hoppas
att de får vila
i frid




Fri vers av Pearlan
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-10 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pearlan