Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU SOM TAR MIG SAMMAN


ska jag bryta samman
ska jag göra det hos Dig
Du som tar mig samman
och som alltid tröstar mig
om jag fäller tårar
för en kvinnas skönhets skull
för att jag är sårad
för att allt har vräkts omkull
finner jag respekt som
ingen människa kan ge
Du finns där direkt om
jag vågar börja be
inget är för litet
för att vara intressant
inget ord för slitet
ingenting är för flagrant
oavsett behovet
kan jag komma som jag är
jag får möta godhet
hos en Far som har mig kär

LARZ GUSTAFSSON 18/3 2008







Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-10 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om tryggheten att gå till Gud med allt det svåraste man möter i livet!
Flyter fint i väl skriven bunden form!
2018-08-07

    sajo
Jag säger att jag när jag läser denna text så finner jag sådan trygghet. Applåder du får.
2008-07-11

  mare VIP
...ljuvligt att veta att någon alltid har mig kär...oss.....kärlekens far !
2008-07-11

  Elaine.S VIP
Till vem skulle man gå...om inte till Gud som bär igenom allt..
2008-07-10

  Erik L
Synnerligen väl och vackert skrivet!
2008-07-10

    Birgitta Wallgren
Trygghet.
2008-07-10

  anits VIP
Underbart skrivet
2008-07-10

  Nasrin
VACKERT SKRIVET!!!!
2008-07-10

  Kalle.O
Underbart broder!!
2008-07-10

  VildLilja
Fint.
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP