Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BOTTEN ÄR NÅDD

ingen bryr sig
ingen ser
ingen hör
ingen tyr sig
ingen ler
alla stör
tragedierna
har permanentat sig
pundet som jag fått
har ej förräntat sig
inget blev som jag
förväntat mig

LARZ GUSTAFSSON
10/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2008-07-11 06:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv vägrar jag att vare sig ta emot eller räcka händer.
2008-07-11

  Carola Viola Hedelius VIP
Ingen ser men dom ser
Men ser inte till det inre. Vad som bottnar i det
Man måste räcka en hand ibland
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP