Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"And the public gets what the public wants" (The Jam) Det är väl detta man förväntar sig av Larz Gustafsson, inte sant? Ångest, sorg, självömkan... Varsågoda! Bröd och skådespel! Antinarren slår till igen.


RÄVSAX


jag fick ett refuseringsbrev:
"du är satt på undantag"
jag undrar vem det var som skrev
det var väl aldrig bara jag...?
mitt manus kommer i retur
kommer snabbt med vändande post
klimatet i min gyllene bur
går snabbt från höst till vinterfrost

över en ödslig hed i kväll
där som bara kråkor bor
ekar en sång av raseri
som sjöngs av en i trasiga skor
svarta skjorta, slitna svarta jeans
och händerna i fickorna
han hittade sin bro till sist
men aldrig fram till flickorna

jag hade en god vän en gång
han sjöng för mig
en helt ny sång
visade mig en dimension
drog in mig i en revolution
men det fanns sånt han aldrig sa
och kanske var det lika bra
han hade allt
men inte jag
jag plågas av det än i dag

LARZ GUSTAFSSON 080223





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-11 07:43



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag kan inte sluta fundera över vad det är som har hänt egentligen. Fint.
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP