Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VID SIDAN OM


vid sidan om
där ingen säger kom
i händelsernas centrum
men vid sidan om
vid sidan av
storm på iskylt hav
piskad utav hård vind
går skutan i kvav
vem bryr sig om
om du gick eller kom?
parallellt universum
vid sidan om
vid sidan av
en bizarr enklav
är du måhända fri
eller är du slav?
du bröt dig ut
eller blev kastad hitut
det spelar ingen roll
snart är alltsammans slut
vem valde då?
vilka väljer nu?
och var finns alla bröder
under vindar sju?
vid sidan om
ett jag, ett dom
nånting som det är lockande
att skriva om
det byggs en mur
det byggs en bur
en sällsam cell
jag aldrig nånsin kommer ur

LARZ GUSTAFSSON 16/2 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-11 08:00



Bookmark and Share


    Tea Alex
Nu har jag läst den här dikten flera gånger och jag hittar nya saker hela tiden som jag funderar över. Hjärnan kokar snart över. Nädå. *garvar* Vad duktig du är! Hur länge har du diktat???
*nyfiken* Kram kompis!
2008-07-11

  Night Soul Woman
Dramatiskt och effektfullt skrivet!
Vid sidan om . . .
*applåd*
2008-07-11

  Nasrin
Helt underbart!!!!
2008-07-11

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
dags för nyfödelse
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP