Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sken

kan man ta igenom glas
kan man röra någons själ genom murar
jag fryser naken i snöyran
Vem kan värma mig till vatten

(Titta där blommar liljekonvaljerna av betong)

Vi lever i ett plastrike
vi är dockorna i gummi
Någon leker med oss
någon bestämmer våra känslor
våra tankar
våra handlingar
Någon bestämmer vilken väg vi ska gå

Kan man dansa på en ljuslåga
Kan man dö av att träffas med ord
Jag drunknar i mig själv
Jag har en koncerverad själ

(Gräset av papper gror i apelsinsolens sken)




Fri vers av Sara Filipsson
Läst 434 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-11 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Filipsson
Sara Filipsson

Senast publicerade
Sken
* Se alla