Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOVEMBER

november i mitt hjärta
november kall och grå
det står en svartklädd skepnad
vid min dörr och knackar på
när flickans hår föll vackert
längs brunbränd sommarkind
jag glömde för en kort stund
höstens hårda nordanvind
men snart är den tillbaka
och trädens kronor töms
då huttrar jag och skakar
då dör den dröm som dröms
när flickögonen flackar
och läppar glänser vilt
nu vet jag jag är ensam
och kall under min filt

LARZ GUSTAFSSON

11/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-11 18:12



Bookmark and Share


  mare VIP
..fin, blandade känslor....
2008-07-12

    Tea Alex
Applåd + bokmärke! :)
2008-07-11

    Tea Alex
Men oj. Hm. Och så säger de att män inte har lika mkt känsloliv som kvinnor - vilket skämt. Jag fylls av nån sorts känsla av vanmakt och sorg när jag läser den här dikten. Vet inte vad du vill förmedla egentligen, men jag känner att jag vill ge dig en kram.
2008-07-11

  Night Soul Woman
Fint, innerligt skrivet:)
Tack för läsningen Larz*applåd*
och*bokmärkes*
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP