Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
How can we pray when our heads are turning?


TURNING HEADS

i bet you turn some heads
in fact i know you do
while tears are being shed
i sit and think of you
what difference does it make
to you if i´d be dead
i´m just another drooler
just one more turning head

LARZ GUSTAFSSON

July 11, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-11 18:13



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag brukar inte gilla dikter på engelska men den här tyckte jag om. Undrar om män ofta känner sådär med kvinnor. *funderar* Vi har ju en tendens att få blickar efter oss såhär på sommrarna... (kjolar du vet)
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP