Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en park, på en bänk…




I en park,
på en bänk,
sitter en skugga
och kramar den guldpeng
som en givmild kvinna skänkt.

Allt han äger
bär han på insidan
av sitt bröst,
allt annat har han tappat,
glömt bort,
mist tron för.

Då ögonen sluts,
händerna vävs samman,
dörren öppnas
och regnet tillåts,
är han ett med allt,
allt med ett,

glömmer hungern,
glömmer drömmen om ett tak.




















Fri vers av Sebastian_
Läst 465 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-11 23:24



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Väldigt fint skrivet, en medmänsklig värme i raderna som jag gillar. Snyggt!
2008-07-12

  Il poeta della luna
Den här var riktigt bra!
Den har känsla och
ger läsaren så många bilder!
Välskrivet och tänkvärt!
Bravo!
*applåd*
Gillar detta extra mycket
"Allt han äger
bär han på insidan
av sitt bröst,
allt annat har han tappat,
glömt bort,
mist tron för."

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-11

  lyckeli
Snyggt.
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian_
Sebastian_