Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser

jag ser tårarna i dina ögon
trots din stadiga blick
jag hör skälvandet i din röst
trots din mjuka stämma
du kan aldrig gömma dig för dig själv
därför ser jag dig som den du är

1999-12-??




Övriga genrer av elusivedream
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-07-11 13:47



Bookmark and Share


  Saramaria79
Väldigt fint
det finns mkt sanning
i dessa ord!
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

elusivedream
elusivedream