Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamheten

jag känner ensamheten
den växer inom mig
likt ett svart hål
slukar den allt
jag
min vilja
går under
när kylan växer inom mig
kom
kom med din värme
gör mig hel igen
innan det är för sent

95-11-04




Fri vers av elusivedream
Läst 481 gånger
Publicerad 2005-07-11 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elusivedream
elusivedream