Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STAD I STORM

flickan med de vackra namnen
dansar på sin tunna is
kramar hårt en bok i famnen
i sin medelålderskris
stormen griper tag i kjolen
utan hänsyn till moral
svarta regnmoln skymmer solen
hon har redan gjort sitt val

att få vara kuttersmycke
att få vara ung igen
akta dig för nästa stycke
skoningslös är sanningen
alla sår kan inte läkas
lika lätt som köttsliga
känslor kittlar och vill leka
intensiva, plötsliga

njutning blandad med förtvivlan
smolk i glädjebägaren
lyssna till det suggestiva
ägaren och jägaren
kriget rasar i en kvinna
tamkatt eller cat balou?
driftslivet som tillåts vinna
sargar svårt med tigerklo

LARZ GUSTAFSSON

12/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-12 08:44



Bookmark and Share


  mare VIP
..så bra, verkligen en sanning..............
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP