Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PASSIONSFOLKET


låt oss samlas i danielas hus
vi som inte passar i andra
om vi inte har något annat här
så har vi ju ändå varandra
för vi är ju av samma skrot och korn
och vi skjuter från samma dike
snart ska daniela bjuda på
apelsiner från mittens rike

du bär diamantskyn i irisens djup
där inget system nånsin når den
och ut ur ditt hjärta det strömmar en sång
jag ler åt de kända ackorden
så kom, daniela med rykande té
med safirer och röda rubiner
vi flydde hit för vi psykades ned
utav vardagens dystra rutiner

här är tamburinmannen jublande fri
och dansar åt helt eget håll
vi finner vårt sannskyldiga eau de vie
vi skrattar åt livsledans troll
kom hit, daniela, klipp av mig mitt hår
och band som vill hålla tillbaka
vi kan inte leva i morgon, i går
men just nu så kan vi få smaka

LARZ GUSTAFSSON 080222




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-12 09:31



Bookmark and Share


    Tea Alex
Danielas hus, är det Ulf Lundells text? Eller blandar jag ihop allt nu? *funderar*
2008-07-12

  mare VIP
...som det flödar från din penna............fantastiskt !
2008-07-12

  Elaine.S VIP
Full av livsglädje, underbar läsning..
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP