Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDSANDANS BARN

torget är en teaterscen
på med masken
förbered entrén
alla spelar sina roller väl
engagerar sig med kropp och själ
se ensemblen med aktörerna
underkasta sig domptörerna
stå på knä för regissörerna
andan fostrar estradörerna...

LARZ GUSTAFSSON

12/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-12 18:18



Bookmark and Share


  papessa
vilket flyt
2008-07-13

  mare VIP
...så är det inte bara på torgen......många spelar sina roller så väl.....
2008-07-13

  Elaine.S VIP
Hur bra som helst...och säkert sant i många fall.
2008-07-12

  Night Soul Woman
Bra skrivet *imponerad* :) *applåd*
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP