Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn :)

Tänk vad regn kan göra med en,
vad det lockar fram

Barnasinnet långt där inne,
kryper fram

Ställer mig i regnet som öser ner,
känner att jag åter lever igen

Hoppar och plaskar i varje pöl jag ser,
lyckan lyser i mina ögon

Jag dansar i regnet,
åskan den dundrar,
himlen blir gul

Jag njuter till fullo,
ler som bara barn kan

Fylls av en känsla,
en känsla ord ej kan beskriva

Ser andra barn dansande i regnet,
de bjuder mig upp till dans

Lyckan den strålar om oss,
våra skratt klingar så gott

Andra vuxna tittar på mig,
skakar på sina huvuden

Men jag är klok

Och vad bryr jag mig om det,
för känslan jag får,
är att jag lever igen

De skulle bara veta hur skönt det är
att stå här med utslagna armar,
känna hur regnets droppar faller på mig

Så underbart det är,
att leva igen




Fri vers av Dontlove
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-12 20:59



Bookmark and Share


  RogerIvan
Varje droppe vatten innehåller livskraft och kärlek.
Vackert och modigt utav dig att våga ta del utav det.
2008-07-20

  Burn
Jag blir verkligen glad av den här då jag själv älskar att plaska och dansa i regn! Härligt dikt full av liv:)
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Dontlove
Dontlove