Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting

Det händer ingenting.
Men det kanske händer någonting imorgon?
Ibland vill man att det ska hända någonting, vad som helst,
bara det händer nånting.
Tänk om det händer något drastiskt.
Våldtäkt, misshandel, mobbning, psykisk terror.
Då vill man nog hellre att det inte ska hända någonting alls.




Övriga genrer av Tricia Johansson
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-12 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson