Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2020.


En gestalt av rök

En gestalt av rök
liksom bara strök
förbi
mig alldeles nyss, faktiskt.
Kli i fingrarna
vill följa efter.
Men nej.
Gestalten sa inte ens hej.
Ofint kan man tycka,
en ande i en flaska,
men till slut blev han bara aska.




Bunden vers av Tricia Johansson
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-02 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson