Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2020.


Är de under samma tak?

Den bara for upp
dörren
ingen där,
bara jag
ingen där
är allt jag ser.

Allt jag ser
och inte ser
kastar pärlor
för svin
som ändå inte är där.

Spöken, gengångare
andar och slösaktigt folk
är de under samma
tak?
Jag ser dem,
men ändå inte
Ibland ramlar de in i mitt liv
med ett brak.




Bunden vers av Tricia Johansson
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-02 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson