Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PORT 3


havet som ett lockande löfte
havet som en skimrande sång
lastfartyget vid horisonten
bilder ifrån nånstans nån gång
taggtråden framför mig som spärrar
hindrar mig på min promenad
budskapet bär dock inga bojor
själens reningsbad gör mig glad


england, indien, kina, brasilien
allt det där jag tjusats utav
kärleken som glädje och skönhet
finns förborgat i detta hav
måsen där hör också till bilden
vingar över höst som är här
inuti mig trugar mig vilden:
res och lev den tid du är här!


LARZ GUSTAFSSON 070616

Vid havet. Igen...





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-13 08:58



Bookmark and Share


  mare VIP
..bra, res och Lev den tid du har här...........precis så !!
2008-07-13

  papessa
ja låt oss resa den tid vi är här
2008-07-13

    amorfati
Jag gillar hur tydligt man ser dig vid havet, hur du placerar läsaren vid din sida. Metaforiken är också upplyftande.
2008-07-13

  Elaine.S VIP
Taggtråd kan stoppa stegen men inte tankarnas och själens längtan och livskraft..
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP