Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORO

jagande
gnagande
sliter den tag i mig
oron
hetsande
kretsande
som en flock asgamar
oron
fröet som gror i mig
döden som bor i mig
oron
dimma som sveper in
en infernalisk djin
oron
kunde jag slå mig fri
från denna tyranni
oron
skulle min sommardag
vara av annat slag
oron
jag kunde njuta mer
av allt som sommarn ger
oron
käppen i hjulet mitt
så svårt att tänka fritt
oron

LARZ GUSTAFSSON

080713




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-13 12:19



Bookmark and Share


  mare VIP
...när oron sveper in....kan den verkligen förmörka själen.......då är det svårt att se det ljusa, vackra...................
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP