Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkt.

Att prata
Att springa till bussen
Att skära sig på ett papper
Att vara osäker
Att tugga tuggumi
Att hoppas
Att vara ovanför molnen
Att sitta på en hästrygg
Att stå på scen
Att vara förlora vänner
Att spilla
Att förstå
Att skrika
Att prova skor
Att bli sviken
Att åka buss
Att skrika
Att se en film
Att falla för en låt
Att veta att man är ensam
Att klappa katten

Att veta att allt kommer att ordna sig.




Fri vers av GoodForLove
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-13 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GoodForLove