Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets önskan


Känslor

Min fruktan är ensamhet
Min skräck är känslolös
Min rädsla är isolering
Min saknad är ömhet
Min längtan är kärlek
Min önskan är
LIVET




Fri vers av Ewa Persson
Läst 649 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-13 20:58



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Fint beskrivet! Skriv mera!
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Persson
Ewa Persson

Senast publicerade
Känslor
Otrevlig
Solen
* Se alla