Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYGA FRI

någonting därinne vill ut
någonting sliter och drar
romantiken har tagit slut
ändå finns känslorna kvar
flyger fri, men blott i min dröm
simmar i min fantasi
skrattar, flyter fram med en ström
drömmer mig vacker och fri
enkelriktad sommarromans
dagar försvinner och dör
bär min dröm mig alls någonstans?
säg mig, vad brinner jag för?

LARZ GUSTAFSSON

13/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-14 11:36



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Smakrik och friflygande vackert.
2008-07-16

  mare VIP
..dessa starka känslor......lever för fullt....sliter, drar...kan vara så arbetsamt, men det visar att man också lever........längtan...
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP